Modernisering av automatiske dørsystemer

/AAES/NO/maintenance-and-modernization/modernization-and-upgrades/applications/automatic-doors/images/modernize-an-automatic-door-entrance.jpg

Automatiske dørsystemer ønsker besøkere velkommen, sikrer bygningen og opprettholder inneklimasoner. Moderniserings- og oppgraderingsløsningene for disse dørsystemene er utviklet for å gjøre sikkerheten, estetikken og bærekraften enda bedre.

Sikkerhet og innbruddssikring, i kombinasjon med best mulig estetikk, er svært viktige egenskaper for automatiske dørsystemer som brukes i detaljhandelen. Vi tilbyr moderniseringspakker som adresserer disse behovene.

Ved å installere en moderniseringspakke slipper du å bruke en rulleport utenom åpningstidene, noe som innebærer at butikkvinduene også er synlige når butikken er stengt. For å gjøre dørsystemet tryggere og mer praktisk, tilbyr vi moderne automatiseringsenheter som reduserer tiden døren står unødig åpen og forhindrer kollisjoner. Forbedrede tettinger og børster gjør skyvedørene mer lufttette og bærekraftige.

Moderniseringspakker for automatiske dørsystemer