ASSA ABLOY Insight - tilkoblede løsninger for en smartere fremtid

Hvordan IoT har forandret vår verden

'Tingenes internett’ - eller IoT - dekker en rekke nye teknologier, inkludert kunstig intelligens, maskinlæring og skylagring. Et IoT-produkt er en hvilken som helst fysisk enhet integrert med programvare, som er i stand til å koble seg til Internett og dele data med andre Internett-aktiverte enheter.

Vi har allerede tatt imot smarte IoT-enheter i hverdagen vår, inkludert telefoner, TV-er, høyttalere og termostater. Med et økende antall enheter som bruker smart teknologi, lover IoT å transformere hvordan vi jobber, lever og spiller, i en fremtid der oppkobling er nøkkelen.

ASSA ABLOY Insight - Åpner dører til en ny tid med datadrevet beslutningstaking

For ASSA ABLOY Entrance Systems betyr IoT et nettverk av tilkoblede enheter (automatiske dører) som er innebygd med programvare og sensorer for å samle inn og utveksle data. Hensikten vår har utviklet seg for å koble sammen den fysiske og digitale verdenen og gi sanntids datadrevet innsikt for en serviceopplevelse i verdensklasse.

Vi har utviklet vår egen fullt integrerte IoT-plattform, ASSA ABLOY Insight, som vil utvikle inngangsløsningene dine for å bidra til å bedre kunnskapen din, jobbe smartere og transformere virksomheten din. 

For deg som kunde betyr dette å bruke datainnsikt samlet fra tilkoblede produkter for å hjelpe deg med å ta forretningsavgjørelser basert på informasjon, for eksempel å bruke eksisterende trafikkmønster for å legge til rette for en bedre flyt av mennesker og varer gjennom et anlegg, et kjøpesenter, et sykhus e.l. Du kan bruke sanntidsdata for å overvåke og optimalisere energibruken, og du kan forhindre sikkerhetsrisiko for dine kunder og ansatte ved å alltid ha løsninger som er fullt funksjonelle.

Innovasjonene i ASSA ABLOY Insight lover å forbedre mange aspekter av tjenestene du får, inkludert:

  • Høyere effektivitet for økt oppetid
  • Enklere TCO-ledelse 
  • Redusert nedetid og vedlikeholdskostnader
  • Tilstandsovervåking og prediktivt vedlikehold
  • Detaljert forretningsinnsikt

I tillegg blir funksjoner som forbedret ventilasjonskontroll og luftkvalitet, antall mennesker og sanntids energikalkulatorer utviklet og skreddersydd til dine spesifikke behov.

På denne siden kan du holde deg oppdatert på flere nyheter om ASSA ABLOY oppkoblede inngangsløsninger eller du kan ta kontakt med oss for å høre mer om hvordan ASSA ABLOY Insight kan være til nytte for din virksomhet.