Industriportene som besto NAF testen

/AAES/NO/case-studies/images/naf_no.jpeg

Ingenting ble overlatt til tilfeldighetene da NAF skulle etablere et splitter nytt senter på Tiller i Trøndelag – heller ikke inngangsløsningene.

Kostnadsbesparende

Hos NAF på Tiller kommer det en bil til EU-kontroll hver halvtime, hele dagen lang. Det krever mye av hovedporten; den skal gjennomføre 3 000 – 5 000 sykluser per år. Standardfjærene klarer ca. 20 000 sykluser før de må skiftes ut. Derfor ble også fjærene oppgradert. For NAF, hvor langvarig driftsstans kan medøre betydelig tap av omsetning, var det å oppgradere fjærene en rimelig forsikring.

Hos NAF ble det lagt fokus på bruksmønster, ønsket hurtighet og krav til forsterkninger med mer. En gangdør i portbladet ble også en løsning for å redusere antall sykluser. På den måten reduseres både varmetap og slitasje på porten.

Vi har gjort det til en prioritet å ta en mer rådgivende rolle i kundedialogen. Det innebærer å investere tid i å forstå kundens behov, slik at portene begeistrer og innfrir gjennom hele levetiden, sier Vidar Nilsen som er ansvarlig for avtalen med NAF.

Gjensidig tillit

NAF har bedt oss forsyne dem med nye produkter fortløpende, slik at de til enhver tid er utstyrt med de beste og mest brukervennlige løsningene. For eksempel har vi nylig vært hos NAF Tiller og byttet ut en albuebryter med nyheten ASSA ABLOY Vink – en berøringsfri bryter som ivaretar funksjonalitet og hygienekrav på en suveren måte. 

Skreddersydde løsninger av høyeste kvalitet

De fleste virksomheter ønsker seg porter som forener funksjonalitet og estetikk. NAF skjønte at portene, med sine store «ansikter», kunne være med på å fremme merkevaren; ingen som ruller opp til en av de NAF-gule portene skal være i tvil om hvor de har havnet hen. 

Det er kanskje ikke åpenbart at såpass store bygningselementer som industriporter kan skreddersys, men ASSA ABLOY kan levere i alle farger, også med foliering og andre designelementer.