Derfor valgte Allnex Norge ASSA ABLOY

/AAES/NO/case-studies/images/Allnex.PNG

Industriporter som virker

Det er en del å velge mellom, men vi har valgt ASSA ABLOY, for de har vært enkle for oss å få tak i, de kommer raskt og monterer. Og det virker, sier senioringeniør Ronald Berg.

Energi er en betydelig kostnadsdriver for en stor produksjonsbedrift som Allnex. Spesielt for store lagerbygg, der det foregår inn- og uttransportering av varer hele dagen, er det krevende å holde varmetapet til et minimum. Dessuten er det viktig å ivareta gode forhold for temperatursensitive produkter på lager. Da kan det være avgjørende med en hurtigvirkende portløsning.

Allnex er svært fornøyd med ASSA ABLOYs automatiserte porter.

Den slipper ikke ut mye varme, for den er rask. Det tar 4–5 sekunder fra den er stengt til fullt åpen, også kan man bare dra den i gang igjen med én gang på fjernkontrollen. Det er en klar fordel.

Felles for alle porter i 1042-serien er vindmotstandsdyktige paneler og klasse 3-sertifisering for vanntetthet, vindbelastning og luftgjennomtrengelighet. Det gir en port som ser bedre ut og som holder lenger.

Allnex benytter forskjellige typer leddheiseporter: OH1042P og de raske OH1042S. I tillegg har de to hurtigporter av typen ASSA ABLOY RR355.