Bedre lys med gjennomsiktig hangarport

/global/scaled/7230x3149x0x1413x1000x435/AAES-NO-case-studies-images-Jetaviation-aviation-7230x4826px.jpg

Ved å installere en hangarport med transparent duk fra ASSA ABLOY Entrance Systems, fikk Jet Aviation mer stilog funksjon,bedre energieffektivitet og mindre vedlikehold.

For å øke sine kunder blant private jetflyeiere og betjene disse kundene bedre, bestemte Jet Aviation å utvide sitt anlegg på Singapores flyplass Seletar. Den nye moderne hangaren skulle gi mer arbeidsplass samt en mer eksklusiv opplevelse for Jet Aviations prominente klientell.

Funksjonell, estetisk port

Hangarporten skulle være både funksjonell og estetisk siden det 5000 kvadratmeter store bygget fungerer som både arbeidsplass og showroom.

Jet Aviation hadde høye krav til levetiden på porten. Det må tåle Singapores høye varme og en 80 prosent gjennomsnittlig luftfuktighet samt møte de strenge brannsikringskravene i Singapore.

De valgte å installere en Megadoor hangarport bestående av fem seksjoner og som måler 94 x 13,5 meter. Portbladene er laget av hvitt gjennomsiktig PVC-stoff for et rent, attraktivt utseende som slipper naturlig lys igjennom.

Smidig, energieffektiv passasje

Alle metalldeler har en forbedret korrosjonsbestandig overflate. Et fast panel er bygget inn i den nederste bunnseksjonen av porten. Ved å sette inn to gangdører i panelet, kan personell gå inn og ut av hangaren uten måtte åpne selve hangarporten.

Det transparente stoffet maksimerer innslipp av naturlig lys og sparar energi. Porthøyden kan justeres for å gi kjølig skygge på innsiden.

Systemet fra ASSA ABLOY Entrance Systems har ingen gulvspor, og det gir en glatt passasje for fly inn og ut av hangaren og eliminerer behovet for vedlikeholdskostnader av gulvskinner.

Utvalgte produkter

Lær mer om produktene som brukes på dette kundeanlegget.

Hangarporter