Spar tid og energi, og beskytt varene

/global/scaled/4608x2005x0x394x1000x435/AAES-NO-case-studies-images-DSV-Distribution-logistics-4608x3072px.jpg

For å forbedre energisparing, arbeidsvilkår og beskytte både mennesker og varer, valgte DSV et lastesystem fra ASSA ABLOY Entrance Systems som kan gjøre nettopp det.

Da DSV skulle flytte driften fra to tidligere steder til et helt nytt sted i Landskrona i Sverige, valgte de en lasteløsning fra ASSA ABLOY Entrance Systems som inkluderte en leddheiseport med oppblåsbar værtetting.

Tett forseglet, uansett kjøretøystørrelse

Tettingen aktiveres automatisk når biler kommer, og følger bilens vertikale bevegelser for å holde den tett lukket og beskyttet ved lasting og lossing. Det fungerer like godt uansett om bilen har høye eller lave sider.

Sikker og enkel docking

Hver dockingstasjon består av en plattform inkludert en brygge med teleskopklaff, et lastehus med integrert oppblåsbar værtetting og en elektrisk leddheiseport. Sammen med ASSA ABLOY Dock-IN White & Red, som tilbyr et visuelt mål, kan sjåførene kjøre opp til lastehuset på en trygg og sikker måte.

Alt henger sammen

Distribusjons- og logistikkanlegg trenger adkomstpunkter som gjør at ting skjer til rett tid på rett sted, med maksimal beskyttelse av varer og mennesker.

Portene og kontrollenhetene fra ASSA ABLOY Entrance Systems er integrert med DSV sitt styringssystem som automatisk styrer lastebiler til en ledig dockingstasjon. Portene forblir inaktiverte inntilen lastebil nærmer seg. Systemet gir også informasjon i sanntid om hvilke porter og lastebrygger som er ibruk.

Utvalgte produkter

Lær mer om produktene som brukes på dette kundeanlegget.

Industriporter

Lastesystemer