Megadoor Hangarporter
Tenk stort. Tenk Megadoor

Megadoor-produktene kan utvides i det uendelige

Megadoor BEA Verftsport
Megadoor Gruvedrift

Er du ute etter Megadoor-produkter?

Da har du kommet til rett sted.

Megadoor-merkevaren har vært en del av tilbudet til ASSA ABLOY Entrance Systems en god stund, og du kan være sikker på å finne de vertikalløftende dukportene du er ute etter, uansett om det er til hangarer, skipsverft, gruvedrift eller andre store åpninger.

Hvis du har ekstraordinære adgangsbehov, kan ASSA ABLOY Megadoor-løsningene hjelpe deg. Vi kan tilby løsninger i ulike størrelser og varianter, og gir arkitekter og ingeniører fleksibiliteten som kreves for å bygge virkelig funksjonelle strukturer som tilfredsstiller sluttbrukeren. Vi hjelper deg hele veien fra design til ferdig konstruksjon.

Fordelene ved ASSA ABLOY Megadoor

ASSA ABLOY Entrance Systems gir deg en rekke fordeler som hjelper deg til å være mer effektiv og produktiv. Vår verdensomspennende organisasjon er alltid klar til å støtte deg – fra innledende design og konstruksjon og hele veien under produktets levetid.

Vår arv

Den første Megadoor vertikalløftende dukporten ble utviklet i 1973 som en isolert port til skognæringen der ekstra store porter med god isolasjon er veldig viktige. Foruten å tilby porter som oppfyller behovet til størrelse, isolasjon og rask åpning, var Megadoor i 1977 i stand til å levere store porter med ulike typer panel. Selskapet ble raskt utvidet til andre segmenter med eksepsjonelle adkomstbehov, for eksempel luftfart, skipsverft, gruvedrift og avfall og gjenvinning.

I 2012 ble Cardo, som er moderselskapet til både Megadoor og Crawford, kjøpt opp av ASSA ABLOY Group. ASSA ABLOY Entrance Systems er fast bestemt på å sette nye standarder for kundeopplevelser og har derfor samlet alle produkter, tjenester og personer under ett varemerke. For deg betyr dette at vi har samlet kompetansen og erfaringene, og kan fortsatt tilby de enestående vertikalløftende dukporter fra Megadoor i tillegg til industriporter og lastesystemer. For å komplettere dine Megadoor-produkter, tilbyr vi også et bredt spekter av  automatisk dører og hurtigporter i tillegg til service.