Leter du etter Crawfords produkter og tjenester?

Da har du kommet til rett sted.

Alle produktene og tjenestene du kjenner når det gjelder industriporter og lastesystemer er nå samlet under varemerket ASSA ABLOY, inkludert leddheiseporter, lasteutstyr, foldeporter og hurtigporter.

Din egen partner

Som din dedikerte partner for enhver inngangsløsning støtter vi deg hele veien – fra design og installering til modernisering og service for en sømløs strøm av mennesker, varer og kjøretøy gjennom portene.

ASSA ABLOY Entrance Systems gir virksomheten en rekke fordeler. Med oss kan du nyte styrken fra en global leverandør kombinert med tryggheten av lokal støtte.

Vår arv

Crawford startet produksjon av garasjeporter i 1950, og har siden da utvidet til industrisektoren. I 1966 ble den første industrielle leddheiseporten levert i Sverige, og senere begynte Crawford å spesialiserer seg på lastesystemer, foldeporter og hurtigporter.

I 2011 ble Cardo, som er moderselskapet til både Megadoor og Crawford, kjøpt opp av ASSA ABLOY Group. ASSA ABLOY Entrance Systems er fast bestemt på å sette nye standarder for kundeopplevelser og har derfor samlet alle produkter, tjenester og personer under ett varemerke. For deg gjør dette ingen forskjell. Vi har samlet kompetansen og erfaringene, og kan fortsatt tilby de enestående  industriportene og lastesystemene i tillegg til Megadoor vertikalløftende dukporter. For å komplettere dine industriporter tilbyr vi også et bredt spekter av automatiske dører og hurtigporter i tillegg til service.