Leter du etter Besams produkter og tjenester?

Da har du kommet til rett sted.

Alle produktene og tjenestene du kjenner når det gjelder automatiske dørløsninger er nå samlet under varemerket ASSA ABLOY, blant annet skyvedører, svingdører og karuselldører.

Din egen partner

Som din dedikerte partner for enhver inngangsløsning støtter vi deg hele veien – fra design og installering til modernisering og service for en sømløs strøm av mennesker, varer og kjøretøy gjennom portene.

ASSA ABLOY Entrance Systems gir virksomheten en rekke fordeler. Med oss kan du nyte styrken fra en global leverandør kombinert med tryggheten av lokal støtte.

Vår arv

Besam ble etablert i 1962 i forbindelse med utviklingen av automatiske dørsystemer for helsesektoren. I 1970 ble virksomheten utvidet med skyvedørløsninger, og i 1985 kom også en portefølje av karuselldører. Etterhvert som behovet for automatiske dørsystemer vokste i bransjer som transport og detaljhandel, utvidet Besam sin virksomhet til flere markeder rundt om i verden.

Besam ble kjøpt opp av ASSA ABLOY i 2002. ASSA ABLOY Entrance Systems er fast bestemt på å sette nye standarder for kundeopplevelser og har derfor samlet alle produkter, tjenester og personer under ett varemerke. For deg betyr det at vi har samlet kompetansen og erfaringene, og kan fortsatt tilby de enestående automatiske dørsystemene. Som et tillegg til automatiske dørsystemer, tilbyr vi også en lang rekke industriporter, butikkløsninger, automatiske porter og Megadoor vertikalløftende dukporter samt lastesystemer og service.