Ser du etter produkter og tjenester fra Albany?

Da har du kommet til rett sted.

Alle produktene og tjenestene som du kjenner for effektive adkomstløsninger er nå samlet under varemerket ASSA ABLOY. Det inkluderer renromsdører, produksjonsporter, maskinbeskyttelsesdører og løsninger for tungindustrien.

Løsninger til kjølelager

Isolerte hurtigporter opprettholder kjølekjeden i kjøle- og fryserom med mange inn- og utpasseringer. Med evnen til å åpne og lukke raskt kan de forhindre trekk og fuktighet i tillegg til å reduserer energikostnadene.

Løsninger til tungindustrien

Slitesterke og pålitelige hurtigporter med lite behov for vedlikehold samtidig som de tilfredsstiller de strenge kravene i tungindustrien. De tåler tøffe og korroderende forhold og gir en nær lufttett tetting som fanger opp lukt og støv.

Porter for transportbånd

Høyytelses porter for transportbånd separerer prosesser, lagerrom og transportbånd på en energibesparende måte. Samtidig som de tillater en sikker og hurtig materialflyt, hindrer de trekk og bidrar til å absorbere støy.

Din egen partner

Som din dedikerte partner for enhver inngangsløsning støtter vi deg hele veien – fra design og installering til modernisering og service for en sømløs strøm av mennesker, varer og kjøretøy gjennom portene.

ASSA ABLOY Entrance Systems gir virksomheten en rekke fordeler. Med oss kan du nyte styrken fra en global leverandør kombinert med tryggheten av lokal støtte.

Vår arv

Nomafa, som senere byttet navn til Albany, ble pionerer innen hurtigportindustrien ved å finne opp verdens første hurtigport i Sverige i 1968. Selskapet vokste internasjonalt og utvidet seg til å levere porter for en rekke sektorer som har nytte av rask åpning og lukking, f.eks. produksjon, gruvedrift og renrom.

I 2012 ble Albany kjøpt opp av ASSA ABLOY-gruppen. ASSA ABLOY Entrance Systems er fast bestemt på å sette nye standarder for kundeopplevelser og har derfor samlet alle produkter, tjenester og personer under ett varemerke. For deg betyr det at du vi har samlet kompetansen og erfaringene, og kan fortsatt tilby de enestående hurtigportene fra Albany. Som et tillegg til hurtigportene, tilbyr vi også en lang rekke automatiske dører, industriporter og  vertikalløftende dukporter samt lastesystemer  og service.