Søker du nye utfordringer som servicetekniker?

/global/scaled/1000x436x0x76x1000x435/AAES-NO-maintenance-and-modernization-images-Service_0140.jpg

Vi søker servicetekniker i Halden og omegn

Dersom du trives med å være på farten, har teknisk interesse og liker å bygge gode relasjoner og yte god service - da er dette den rette jobben for deg!

Dine arbeidsoppgaver vil hovedsakelig bestå av service og montering, forebyggende vedlikehold samt reparasjoner, oppgraderinger og utskiftning av portsystemer, automatiske dører og lastesystemer hos våre kunder. Du vil jobbe med utgangspunkt fra egen hjemmeadresse, og reise ut på oppdrag hos kunder i egen servicebil. Med kundens virksomhet og behov i fokus, veileder du kunden og kommer med forbedringsforslag. Du vil være kundens kontaktperson og serviceorganisasjonens ansikt utad i ditt distrikt.

Erfaring og kvalifikasjoner
Du er en selvstendig, serviceinnstilt og teknisk anlagt person som drives av å skape gode kunderelasjoner og gjøre kundene våre fornøyde. Din bakgrunn er fortrinnsvis fra elektronikk, hydraulikk eller mekaniske fag. Vi ønsker at du:

  • motiveres av å yte god kundeservice
  • har evne til å finne årsaken til et problem
  • er ansvarsbevisst og god på oppfølging
  • er resultatorientert og effektiv
  • trives med å være på farten

Du vil få god opplæring og det er ikke et krav at du tidligere har jobbet som servicetekniker ute hos kunde. Det er viktig at du er egnet for stillingen og tror du kan trives med med den selvstendigheten og det ansvaret som rollen krever. Du må ha fysisk god helse for å kunne utføre alle oppgaver som hører til stillingen, være bosatt sentralt i Halden eller nær omegn, og du må som et minimum ha førerkort klasse B. 

For riktig kandidat kan vi tilby konkurransedyktige betingelser og en utfordrende hverdag med varierte oppdrag i et spennende selskap med fokus på vekst. 

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med serviceleder Øst Jan Jan Näsvall på tlf.nr. +47 974 17 536 eller på mail: jan.näsvall@assaabloy.com.

Skriftlig søknad med CV sendes inn her.

Søknadsfrist: 15. august 2020.

La oss sammen åpne dørene til fremtiden!