Vi søker Service Field Manager

/AAES/NO/about-us/career/images/Service_0143.png

Er du teknisk interessert, liker å jobbe med kvalitet og trives med å følge opp og utvikle andre? Da kan jobben som Service Field Manager være noe for deg.

Her er noen av dine arbeidsoppgaver

Ansvarlig for oppfølging av kvaliteten på våre serviceoppdrag

Du vil følge opp, veilede og utvikle våre teknikere innen kvalitet, salg og holdninger - slik at vi leverer et produkt i stjerneklasse. Utføre inspeksjoner og etterkontroll ute i felt. CE-merking av våre produkter etter ombygninger.

 

Ansvarlig for alle garanti- og reklamasjonssaker

Ha det overordnede ansvaret for alle garanti- og reklamasjonssaker opp mot våre serviceoppdrag. Teknisk støtte for kontorpersonell rundt kvalitetshåndtering.

 

Hvem er den vi søker?

  • Du kan vise til en solid teknisk kompetanse og er vant til å kommunisere med andre på alle nivåer. Har du erfaring fra service og montasje av porter og dører vil dette være en fordel.
  • Du må være vant til å jobbe strukturert med høy fokus på kvalitet, være initiativrik, selvstendig og kunne ta egne beslutninger. Du må videre ha gode kommunikasjonsevner både på norsk og engelsk, skriftlig og muntlig.
  • Du kan vise til gode IT kunnskaper (Microsoft pakken), trives med å jobbe team, ta ansvar for egne oppgaver samt like det å jobbe i et variert og utfordrende arbeidsmiljø.

 

Hva tilbyr vi vår nye medarbeider

Du vil bli del av et engasjert team som jobber med verdensledende merker, produkter og applikasjoner. Vi tilbyr konkurransedyktig betingelser, som blant annet en attraktiv forsikrings- og pensjonsavtale, inkludert helseforsikring.

Din arbeidsplass vil være ved vårt hovedkontor i Oslo, Strømsveien 179 og du rapporterer til Servicesjef. Noe reisevirksomhet vil måtte påregnes.

 

Kontaktinformasjon og søknad

For ytterligere informasjon om stillingen, vennligst ta kontakt med Stian Hellerud, Servicesjef Norge, på tlf +47 918 46 122.

Søknad sendes her.

Søknadsfrist: 22 mai 2022