Åpen for nye muligheter?

/AAES/NO/about-us/images/Job_opening_009.png

Vi søker Distriktssjef i Nord Norge!

ASSA ABLOY Entrance Systems vokser, og vi trenger flere dyktige medarbeidere!

Som distriktssjef for ASSA ABLOY får du en sentral rolle i oppfølgingen av våre kunder i Nordland og Sør-Troms. Vi har mange store kunder hvor forsvaret er en av de største du vil samarbeide med. Det er stor byggeaktivitet i Nord-Norge noe som betyr at du må være en proaktiv nettverk- og relasjonsbygger mot både eksisterende og nye kunder.

ASSA ABLOY sitter i førersetet når det gjelder teknologi, det er derfor essensielt at du har interesse for den teknologiske utviklingen og et ønske om å anvende dette ute hos våre kunder. Det er en fordel at du har jobbet med teknisk løsningssalg tidligere, men en sterk faglig interesse og kremmerånd er det viktigste for oss.

Vi kan tilby deg en variert arbeidshverdag hvor du jobber tett sammen med våre kunder for å finne gode løsninger. Du vil bli en del av et team på 10 distriktssjefer spredt utover hele landet som møtes jevnlig både på video og fysisk for å dele erfaringer. 

Du vil bli del av et fremgangsrikt team som jobber med verdensledende merker, produkter og applikasjoner. Vi tilbyr konkurransedyktig betingelser, som blant annet omfatter en attraktiv forsikrings- og pensjonsavtale, inkludert helseforsikring. I ASSA ABLOY Entrance Systems får du muligheten til å bli del av en global og innovativ organisasjon. 

Søknad og kontaktinformasjon:
Søknadsfrist 25 januar 2020. Søknader sendes her. 

For ytterligere informasjon, vennligst ta kontakt med Håvar Solsvik på telefon 400 21 597.

La oss sammen åpne dørene til fremtiden!

Som medarbeider i ASSA ABLOY kommer du til å være del av et dynamisk miljø og utvikle innovative løsninger som gjør livet enklere for våre kunder. Som verdensledende leverandør av lås- og dørløsninger benytter vi de nyeste tekniske løsninger for å åpne dører til events, sykehus, utdanning, hjem, hotell, flyplasser og forretningsbygg. I ASSA ABLOY blir du del av et raskt voksende selskap med mange muligheter.