Velkommen til ASSA ABLOY Entrance Systems

En inngang for alle dine behov

Automatiske adkomstløsninger kobler mennesker, varer og avdelinger sammen på en trygg og effektiv måte. Vi forbedrer flyten i bedriften ved å skape automatiske inngangsløsninger for framsiden, baksiden og inne i bygningen.

Ett samlingspunkt for alle dine adkomstbehov

ASSA ABLOY Entrance Systems tilbyr en omfattende serie av automatiske adkomstløsninger og tjenester, og skaper en unik mulighet for deg til å bruke én leverandør for alle dine automatiseringsbehov. Våre tjenester omfatter støtte og råd gjennom hele byggeprosessen samt vedlikehold og modernisering for å holde driften helt problemfri.

Perfekt for enhver bygning

Hver bedrift har sine egne utfordringer og behov. Vår erfaring og kunnskap kan bidra til å optimalisere inngangspartiene dine i henhold til spesifikke krav.

Utformings- og spesifikasjonstjenester

Hjelp og støtte i alle former: Vi tilbyr teknisk rådgivning og produkthjelp, BIM-samarbeid og utforming av spesifikasjoner for å møte dine krav og behov. Du finner mer informasjon her.

Bærekraftig design og teknologi

Automatiske dørsystemer har innebygd energieffektivitet, noe som betyr at de vil alltid være mer miljøvennlige enn et manuelt alternativ. Vår løsninger og kompetanse tar deg videre og gir deg miljøfordeler og besparelser langt utover det forventede. Les mer på assaabloyentrance.com  for mer informasjon.

ASSA ABLOY Entrance Systems er en divisjon innenfor ASSA ABLOY, den globale lederen innen adkomstløsninger.