Automatiske dører og berøringsfrie brytere - Når hygiene betyr mest!

/global/scaled/1200x571x0x0x760x-1/AAES-PRODUCTS_3.1-PRODUCT-IMAGES-Automatic-doors-add-ons-t-switch-15-T-switch-15-hygiene.jpg

I tider hvor hygienekontroll er avgjørende, er det viktig å iverksette forebyggende tiltak for å sikre at risikoen for bakteriespredning i bygningen holdes på et minimum. Eksempler på dette kan være å installere berøringsfrie aktiveringsenheter, automatisere manuelle dører og sikre at alle automatiske adkomstløsninger blir vedlikeholdt.

Berøringsfritt gir bedre hygienekontroll

I områder med høy persontrafikk berøres dørhåndtak og -brytere i ett sett.For å reduseres risikoen for kryssforurensning og spredning av bakterier blant ansatte, kunder, pasienter og besøkende, må du eliminere behovet for berøring.  ASSA ABLOY T switch 15 aktiverer den automatiske døren med et berøringsfritt vink og er det perfekte alternativet for hygienekontroll, uansett hvilken virksomhet du driver.

Vi anbefaler at du også automatiserer andre manuelle dører i passasjer med stor persontrafikk, som ved toaletter og andre hyppige brukte innvendige dører. Dette vil minimere risikoen for smittespredning og ivareta hygienekontrollen i hele bygget, slik at alle brukere er trygge. Les mer om våre automatiske adkomstløsninger her.

Vedlikehold viktigere enn noensinne

Hygienekontroll, minimerinng av forurensning og adskilte innendørsarealer er noe vi jobber med hver dag. I disse vanskelige tider er det viktigere enn noen gang å vedlikeholde og modernisere dine automatiske adkomstløsninger for å sikre at de fungerer til enhver tid. Våre sertifiserte serviceteknikere er alltid i nærheten og sørger for at du får den hjelpen du trenger. Les mer om vårt servicetilbud her.


Kontakt oss i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe din virksomhet.