Sørg god sikkerhet og komfort i nærbutikken døgnet rundt

Bensinstasjoner og nærbutikker generelt har lange åpningstider, fra tidlig morgen til sent på kvelden – eller til og med hele døgnet. Når du har ansatte som arbeider sent. er det avgjørende at inngangspartiet bidrar til å holde dem trygge og komfortable hele tiden.

Inngangspartiene må være enkle å bruke og ha fjernlås, slik at ansatte lett kan kontrollere tilgangen til butikken. Og hvis du har en bilvask, må du ha korrosjonsbestandige porter som tåler den uunngåelige kontakten med vann og kjemikalier på en daglig basis.

Kundereferanser

Se hvordan våre kunder innen varehandel har samarbeidet med ASSA ABLOY for å møte utfordringene som butikkene står overfor, her.

En pålitelig partner av adkomstløsninger

ASSA ABLOY Entrance Systems arbeider tett sammen med kundene for å tilby komplette inngangsløsninger til hele butikken, uansett hvor store kravene er.

Med ekspertise og innovative løsninger for alle inngangene i bygningen, står vi i en særstilling og kan gi deg de beste rådene for akkurat din butikk.

Service

En serviceavtale fra ASSA ABLOY sikrer pålitelig, sikker og bærekraftig drift av hvert inngangsparti som avtalen omfatter.

Klikk her for å se de tre prioritetsnivåene vi tilbyr.

Inkludert i alle pakker

  • 1–4 planlagte vedlikeholdsbesøk per år
  • Prioritert servicetelefon og rask ledetid 24/7
  • Sikkerhets-, samsvars- og kvalitetskontroller
  • Dokumentasjon på stedet