Uavbrutt tilgang for dagligvarer og kunder

Når virksomheten er avhengig av regelmessige leveranser av ferske varer, trenger du pålitelige og effektive inngangspartier på baksiden. Og på framsiden må inngangene kunne garantere en trygg, uavbrutt tilgang til butikken samtidig som de må kunne takle sporadiske kollisjoner med trillevogner.

Fra automatiske skyvedører til hurtigporter og leddheiseporter – vi har adkomstløsninger som håndterer høy trafikk, både på framsiden og baksiden av butikken.

Kundereferanser

Se hvordan våre kunder innen varehandel har samarbeidet med ASSA ABLOY for å møte utfordringene som butikkene står overfor, her.

En pålitelig partner av adkomstløsninger

ASSA ABLOY Entrance Systems arbeider tett sammen med kundene for å tilby komplette inngangsløsninger til hele butikken, uansett hvor store kravene er.

Med ekspertise og innovative løsninger for alle inngangene i bygningen, står vi i en særstilling og kan gi deg de beste rådene for akkurat din butikk.

Service

En serviceavtale fra ASSA ABLOY sikrer pålitelig, sikker og bærekraftig drift av hvert inngangsparti som avtalen omfatter.

Klikk her for å se de tre prioritetsnivåene vi tilbyr.

Inkludert i alle pakker

  • 1–4 planlagte vedlikeholdsbesøk per år
  • Prioritert servicetelefon og rask ledetid 24/7
  • Sikkerhets-, samsvars- og kvalitetskontroller
  • Dokumentasjon på stedet