Et pålitelig inngangsparti som tåler sporadiske støt

Hvordan påvirkes butikken din av driftsstans?

Hvis noe så vanlig som et sammenstøt med en tralle fører til driftsstans, vil du fort oppdage av du bruker mer tid på å vente på servicetekniker enn på å ta hånd om kundene dine. Uansett om det er en vareinngang, et passeringspunkt inne i lokalet eller en inngangsdør, må alle være sterke nok til å motstå de mange sammenstøtene som varer og kunder bringer med seg, slik at du kan holde driften i gang uten unødvendige avbrudd.

Noen av de unødvendige problemer forårsaket av sammenstøt kan være:

• Uønsket nedetid mens dørene er ute av drift

• Manglende evne til å betjene kunder, noe som tvinger dem til å handle andre steder

• Dyre, spontane servicebesøk

 

Takler den høye trafikken på Coop Forum

Coop Forum trengte en adkomstløsning ved hovedinngangen til stormarkedet i Kungsbacka, Sverige. De trengte en løsning som takler tung trafikk og det ekstra høye trykket fra alle trillevogner og barnevogner som passerer inn og ut. I samarbeid med ASSA ABLOY valgte de en ASSA ABLOY RD3L – en stor og robust karuselldør som minimerer risikoen for nedetid og reduserer vedlikeholdskostnadene. Døren er stor nok for at handlevogner, barnevogner og rullestoler med letthet kan passere,  og den har også robuste og slitesterke karmer for å håndtere ulike sammenstøt.

Inngangspartiet kan spille en avgjørende rolle i å holde butikken din sikker. Se hvordan ASSA ABLOYs løsninger er konstruert for å motstå innbrudd og holde butikkene sikker.

Mote- og spesialbutikker

Matvare- og andre dagligvarebutikker

Varehus og stormarked

Kjøpesentre

Nærbutikker og bensinstasjoner