Komplette adkomstløsninger for transportsektoren

/AAES/NO/solutions-and-applications/transportation/images/AAES-solutions-applications-transportation-1000x435.jpg

Flytt mer enn bare mennesker og gods, og få tiden på din side med vår komplette portefølje av automatiske adkomstløsninger som er spesialdesignet for transport.

ASSA ABLOY Entrance Systems' komplette produktportefølje omfatter effektive løsninger for alle behov og adkomstpunkter i transportsektoren.

Ved transport, uansett om det er over lange avstander eller bare daglig pendling, er timing helt avgjørende for bedriften. Å komme sent er ikke et alternativ for reisende eller kunder som baserer seg på tjenestene dine, og dermed er en optimalisering av adkomstpunktene av stor betydning for den aller beste, kontinuerlige ytelsen.

Uansett om det er til en hovedinngang, personalinngang, sikkerhetssone eller innkjøring for kjøretøy og varer – vi har løsningene og produktene som gir deg et trygt, sikkert og enkelt adkomstpunkt. ASSA ABLOY Entrance Systems tilbyr automatiske dørsystemer, ankomst-/avreiseporter, porter som skiller sikkerhetssoner samt industriporter og hurtigporter for intern og ekstern bruk – alle produktene du trenger for framsiden, baksiden og inne i bygningene.

En verden på farten

Bransjen står overfor nye og kommende utfordringer i en globalisert verden der folks økte mobilitet og samfunnsmessige frykt for aktivister og aggresjon, dramatisk endrer prioriteter og behov. Vår økonomiske og nasjonale vekst blir mer synonymt med effektiviteten av transport og logistikk, og stiller nye krav som påvirker reisende og millioner andre mennesker som jobber i transportrelaterte yrker. Kontakt oss for å snakke om våre automatiske adkomstløsninger og hvordan du kan bruke dem i din bedrift.

For hangarporter, vennligst se luftfartsdelen.