Komplette adkomstløsninger for produksjonen

/global/scaled/5616x3744x0x0x1000x435/AAES-PRODUCTS_2.1-PRODUCT-IMAGES-NO-RR300_Interior_0012.jpg

Bruk våre automatiske adkomstløsninger til å skille miljøer over hele anlegget, minimere risiko, opprettholde temperaturer og beskytte matvarer i kjøleområder og samtidig beskytte arbeidere og utstyr i høytraffikerte områder.

Den komplette produktserien omfatter spesialiserte alternativer for både framsiden, baksiden og inne i produksjonsanlegget. Vår dørautomatikk inkluderer slag-, skyve- og karuselldører som sikrer jevn strøm av mennesker. lndustriporter og lastesystemer inkluderer funksjoner for enestående værtetting samt automatiske ramper for maksimal bekvemmelighet. Hurtigporter gir rask åpnings- og lukkehastighet som sikrer en jevn strøm av varer.

Minske store energikostnader.

Alle våre produkter gir betydelige energibesparelser.Tett forsegling reduserer luftinfiltrasjon,og isolasjon gir ytterligere miljøkontroll. Fordelene med automatisering,som gir en trygg og enkel strøm av biler, varer og folk, gjør våre adkomstløsninger til det perfekte valget for å minske energikostnadene forbundet med store produksjonsanlegg .

ASSA ABLOY Entrance Systems tilbyr også vedlikeholds- og moderniseringstjenester i verdensklasse.Vår store erfaring innen de respektive produktgruppene, sikrer høy kvalitet,uvurderlig ekspertise og en sterk tilstedeværelse i alle regioner. Kontakt oss for å snakke om våre automatiske adkomstløsninger og hvordan du kan bruke dem i ditt produksjonsanlegg.