Komplette adkomstløsninger for produksjonsindustrien

Vårt komplette utvalg av driftssikre adkomstløsninger er bygget for å vare, og de oppfyller standardene for de mest komplekse produksjonsprosessene, fra kjemiske og fysiske, til montering og pakking.

Alle våre automatiske portsystemer er tilgjengelige med en rekke tilpasningsmuligheter, fra konfigurasjon og innstillinger til farge, størrelse og en rekke tilbehør. Hvis du trenger hjelp til å finne de beste automatiske adkomstløsningene for ditt anlegg, er våre ekspertkonsulenter tilgjengelige for å hjelpe deg med prosjektet ditt.

Generelle produksjonsmijløer

Separer områder og kontroller flyten av varer, mennesker og kjøretøy i hele anlegget med våre hurtigporter for innendørs og utendørs bruk, samt lastesystemene våre.

Brosjyre for generelle produksjonsmiljøer

Bilindustrien

Fra maskinvern til hurtigporter for innendørs og utendørs bruk, våre løsninger dekker alle adkomstbehov i bilindustrien så produksjonslinjen kan holdes i gang.

Brosjyre for bilindustrien

Kontrollerte miljøer

Minimer risikoen for forurensing og oppretthold full kontroll over innendørs miljøer med våre renromsdører og hurtiggående rulleporter.

Brosjyre for kontrollerte miljøer

Næringsmiddelindustrien

Når høye helse- og sikkerhetsstandarder er forretningskritiske, bidrar våre hygieneporter til å opprettholde temperaturen og holde produksjonen på rett spor.

Brosjyre for næringsmiddelindustrien

Komplette adkomsløsninger for ulike produksjonsmiljøer