Komplette adkomstløsninger for luftfartsindustrien

/AAES/NO/solutions-and-applications/aviation/images/AAES-solutions-applications-aviation-1000x435.jpg

Adkomstpunktet må alltid kunne takle utfordringen med ekstremt store åpninger hvor de blir utsatt for høy vindbelastning og tøft klima. Våre hangarporter er et utmerket valg for nye installasjoner og for å oppgradere gamle hangarer til en moderne tid.

Hangarportene våre er spesielt egnet for flyhangarer, skipsverft og andre harde kystmiljøer .Takket være en unik design og struktur er hangarportene våre ekstremt vindtålige. Sikkerhetsnivået er høyt for å møte alle krav, og de har innebygd overvåkingssystem og portsperrer for høy sikkerhet.

Hangarportene er utviklet med få bevegelige deler og krever derfor ekstremt lite vedlikehold. Nesten ingen begrensning på størrelse eller konfigurasjon. I design med flerbladsporter er portbredden ubegrenset.

Overlegne adkomstløsninger for flyhangarer

Vår løsning er ikke bare det beste valget for nye hangarporter, det er også den beste måten å få eldre hangarer inn i en moderne tid slik at de oppfyller de strenge kravene til FAA og EASA.

I mange tilfeller er det, ved å legge en forlengelse til forsiden av hangaren, mulig å imøtekomme større fly og dermed generere merinntekter og raskere avkastning på investeringen.

Arkitektur og tekniske støtte

ASSA ABLOY Entrance Systems' hangarporter har et minimalt fotavtrykk og en designfleksibilitet som tillater både spesialutformede hangarer og som samtidig skaper et estetisk utseende.De er lette å integrere i din designprosess, uansett om det er en ny installasjon eller en oppgradering. Våre dyktige ingeniører er klar til å støtte deg helt fra starten av prosjektet, og kan tilby deg en rekke hjelpemidler.

Portens kompakte konstruksjon og lave vekt på bygningsstrukturen og grunnen, gjør den enkelt å innlemme i designprosessen. Og den er enkel og rask å installere. Den nyskapende designen bidrar ikke bare til langsiktig stabilitet, men også fleksibilitet og gjenbruk imidlertidige installasjo ner som krever påfølgende demontering.

Kontakt oss for å snakke om våre hangarporter og hvordan du kan bruke dem i ditt prosjekt.