Komplette adkomstløsninger for helsevesenet

/AAES/NO/solutions-and-applications/healthcare/images/AAES-solutions-applications-healthcare-1000x435.jpg

Gi adkomstpunktene dine en friskmelding med produktene våre. Vi tilbyr skreddersydde løsninger for din hovedinngang, infeksjonsklinikk, operasjonsområde, røntgenrom, kjøkkenområder, akuttmottak og mye mer.

Det krever en komplett partner som ASSA ABLOY Entrance Systems med lang erfaring og en bred portefølje av automatiske dører, industriporter, lastesystem og andre hurtigporter for å møte de mange utfordringene når det gjelder adkomstpunkter innen helsesektoren.

Hovedinngangen, infeksjonsklinikken, operasjonsområdet, røntgenavdelingen, kjøkkenområdet og akuttmottaket har alle adkomstpunkter med forskjellige krav. Derfor trenger ethvert sykehus eller servicebolig unike, skreddersydde løsninger. ASSA ABLOY Entrance Systems gir bekvemmelighet, trygghet og sikkerhet for både ansatte og personer med bevegelseshemming eller sensoriske svekkelser, og ikke minst, redder liv når sekundene teller.

I en tid med økt bevissthet om smittsomme sykdommer og farlige biologiske stoffer, bidrar våre produkter til å opprettholde og øke sikkerheten når du må isolere sensitive områder som operasjonssaler, infeksjonsavdelinger og lignende. Kvalitative automatiske løsninger kan hjelpe deg til å redusere kostnader, spare energi og unngå skade på porter og annet utstyr, samtidig får du også en bedre internlogistikk og gjør livet generelt lettere for alle brukerne.

Ekspertise rundt om i hele verden

Pålitelige produkter, kontinuerlig utvikling og banebrytende vedlikeholdsprogrammer gjør ASSA ABLOY Entrance Systems til en ledende global leverandør av adkomstløsninger til helsesektoren. Vår produktportefølje tilbyr produkter og løsninger globalt, men vårt synspunkt er alltid lokalt for hvert enkelt prosjekt. Kontakt oss for å snakke om våre automatiske adkomstløsninger og hvordan du kan bruke dem i din helseinstitusjon.