Løsninger for alle adkomstpunkter på et stordistribusjonssenter

ASSA ABLOY Entrance Systems har komplette løsninger for industriporter, automatiske dørsystemer og andre effektive inngangsløsninger. Dermed kan du være sikker på at adkomstpunktene i ditt distribusjons- og logistikksenter vil sørge for enkel passering av mennesker og kjøretøy hele dagen, og sikre en god flyt av varer over hele anlegget.

Kundereferanser

Se hvordan våre eksisterende kunder innen distribusjon og logistikk har fått hjelp av ASSA ABLOY for å finne gode løsninger for anleggene sine.

En pålitelig partner av adkomstløsninger

ASSA ABLOY Entrance Solutions arbeider tett sammen med selskaper innen distribusjon og logistikk for å tilby komplette inngangsløsninger til hele anlegget, uansett hvor store kravene er.

Med fagkunnskap og innovative produkter som forbedrer flyten i hele bygningen, står vi i en særstilling for å gi deg råd om løsninger som er best egnet for anlegget ditt.

Service

En serviceavtale fra ASSA ABLOY sikrer pålitelig, sikker og bærekraftig drift av hvert inngangsparti som avtalen omfatter. Klikk her for å se de tre prioritetsnivåene vi tilbyr.

Inkludert i alle pakker

  • 1–4 planlagte vedlikeholdsbesøk per år
  • Prioritert servicetelefon og rask ledetid 24/7
  • Sikkerhets-, samsvars- og kvalitetskontroller
  • Dokumentasjon på stede