Et anlegg må leve opp til de operative kravene fra bedriften

et nytt distribusjonssenter må oppfylle kravene til de som skal bruke det og det må være både bærekraftig og i overensstemmelse med gjeldende lover og regler for å gi en god avkastning på investeringen.

Et distribusjonssenter som allerede er etablert må ha en adkomstløsning som gir en rask, enkel og effektiv flyt. Hvis et produkt ikke er trygt og enkelt å bruke, kan det føre til forsinkelser som påvirker hele driften og øke behovet for ytterligere opplæring av ansatte.

Adkomstpunktene i distribusjonssenteret må kunne være samkjørte for å sikre en sømløs og jevn flyt.

En komplett serie av robuste adkomstløsninger for en problemfri drift

Uansett om du utvikler et nytt distribusjonssenter eller driver et eksisterende, har ASSA ABLOY Entrance Systems alle løsningene du trenger for å bedre prosessene over hele anlegget med alt fra automatiske dørsystemer til hurtigporter og lastesystemet. 

Hvis du utvikler et nytt anlegg, kan ASSA ABLOY Entrance Systems aktivt hjelpe deg til å møte målene dine. 

Gå til siden Arkitekter og spesifikasjoner for å se hvordan vi samarbeider med utviklere for å tilby en komplett serie av høykvalitative, robuste produkter som overholder alle regler i alt fra bærekraft til sikkerhet.

Hvis du driver et distribusjonssenter, kan vi tilby en rekke løsninger og bistå med rådgivning.

Automatiske dørsystemer ønsker ansatte og besøkende velkommen inn i et komfortabelt miljø, hurtigporter holder driften i gang og lastesystemer, inkludert lastebrygger og værtettinger, sikrer at lasting og lossing gjøres effektivt, trygt og beskyttet mot vær og vind på lasterampa. Våre eksperter står alltid klare til å hjelpe deg med hele syklusen i anlegget.

Kundereferanser

Se hvordan våre eksisterende kunder innen distribusjon og logistikk har fått hjelp av ASSA ABLOY for å finne gode løsninger for anleggene sine.

En pålitelig partner av adkomstløsninger

ASSA ABLOY Entrance Solutions arbeider tett sammen med selskaper innen distribusjon og logistikk for å tilby komplette inngangsløsninger til hele anlegget, uansett hvor store kravene er.

Med fagkunnskap og innovative produkter som forbedrer flyten i hele bygningen, står vi i en særstilling for å gi deg råd om løsninger som er best egnet for anlegget ditt.

Service

En serviceavtale fra ASSA ABLOY sikrer pålitelig, sikker og bærekraftig drift av hvert inngangsparti som avtalen omfatter. Klikk her for å se de tre prioritetsnivåene vi tilbyr.

Inkludert i alle pakker

  • 1–4 planlagte vedlikeholdsbesøk per år
  • Prioritert servicetelefon og rask ledetid 24/7
  • Sikkerhets-, samsvars- og kvalitetskontroller
  • Dokumentasjon på stede