ASSA ABLOY inngangsløsninger for distributører

Forretningsmuligheter for distributører og forhandlere

Vi tilbyr skyvedøråpnere, svingdøråpnere, profilsystemer og dørlukkere i store partier.

Din bedrift får en rekke fordeler ved å samarbeide med oss. Du får gleden av en global leverandørs styrke i kombinasjon med personlig service og teknisk støtte som tilbys av oss som jobber utelukkende med deg som distributør. Vi setter pris på et langsiktig, personlig samarbeid og forhold. Vi skaper god og lønnsom forretning sammen. Teamet vårt har mange års erfaring og dyktige eksperter innenfor automatiske inngangsløsninger.

Har du lyst til å bli en del av vår utvidede team ved å bli distributør? Så vil vi gjerne snakke med deg!

Svingdøråpner SW100

Funksjonell, energieffektiv og en sterk svingdøråpner. SW100 er det perfekte valget for innganger til helsetjenester, boliger, kontorer og offentlige miljøer der lavt støynivå og tilgjengelighet er viktige faktorer. Døren kan enkelt åpnes manuelt med servoassistent.

Les mer om SW100 og last ned dokumentasjon
Nettbutikk for distributører

Svingdøråpner SW200

ASSA ABLOY SW200 har en unik åpningsvinkel på 180 grader. Den passer i alle miljøer og er en trygg løsning for både innvendige og utvendige innganger. Den elektromekaniske døren åpnes og lukkes mykt, uavhengig av dørens vekt og ytre forhold, som for eksempel vind. En kombinasjon av høy effekt og lavt energiforbruk.

Les mer om SW200 og last ned dokumentasjon
Nettbutikk for distributører

Svingdøråpner SW300

SW300 er en intelligent og kraftig elektromekanisk svingdøråpner. Med et slankt design på 70 mm er den godt egnet for små rom. Det perfekte valget for innganger med høy trafikkstrøm i helsetjenester, boliger, kontorer og offentlige miljøer der lavt støynivå og lett tilgjengelighet er av stor betydning.

Les mer om SW300 og last ned dokumentasjon
Nettbutikk for distributører

Skyvedøråpner SL500

SL500 gjør inngangen både funksjonell og estetisk. Det perfekte valget for bygninger med høye krav. Den leveres i ferdigmonterte pakker som gjør den enkel å installere - plug & play.

Les mer om SL500 og last ned dokumentasjon
Nettbutikk for distributører

Skyvedørsåpner SL510

Den automatiske skyvedøråpneren for kunden som har høye krav til både funksjonalitet og design. SL510 er en kraftig og tynn skyvedøråpner. Den leveres i ferdigmonterte pakker for enkle eller doble skyvedørsystemer.

Les mer om SL510 og last ned dokumentasjon
Nettbutikk for distributører

Sensorer

De kontaktløse åpningssensorene gir et trygt miljø for brukeren. Vi tilbyr flere forskjellige typer sensorer som alle oppfyller de høye kravene til følsomhet, funksjon og pålitelighet. De passer spesielt godt i sykehusmiljøer, hoteller og restauranter, rene rom, farmasøytisk industri, flyplasser, logistikk og detaljhandel.

Nettbutikk for distributører

Profilsystemer

Profilsystemene våre gir stor fleksibilitet. Alle modellene kan skreddersys etter kundens krav om å skape funksjonelle og dekorative innganger. De slanke designprofilene passer for både vegg- og bjelkemontering. Profilene er 20 eller 30 mm tykke og passer til flere glasstykkelser.

Nettbutikk for distributører

Bli distributør

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt