Høye hygienestandarder

Forskrifter og sertifiseringer spiller en stor rolle i utformingen av et sykehus. Og for Jörgen Pell og hans team på White Arkitekter, var hygiene og logistikk noen av de viktigste hensynene i arbeidet med Nya Karolinska Solna-sykehuset. Sammen med ASSA ABLOY utviklet Pell ASSA hygieniske håndtak for å unngå unødvendige bakteriespredning mellom de forskjellige delene av sykehuset. ASSA hygieniske håndtak gjør det enkelt å åpne døren uten å bruke hendene. Du kan åpne dørene med undersiden av armen din, slik at bakterier på hendene aldri kommer i kontakt med håndtaket.

Hvert område av sykehuset har sine egne standarder og regler som skal følges. Fellesarealene, hvor automatiske dører styre strømmen av mennesker, krever et større antall sikkerhets- og brannforholdsregler. Videre er det sikkerhet og sikkerhetsprosedyrer for å ta hensyn til for tilgang til spesialiserte behandlingsområder. Sammen med ASSA ABLOY Entrance Systems klarte Jörgen Pell og hans team å sikre at alle de automatiske dørene overholder de nødvendige standardene for hver del.

Et produkt for alle behov

Se hele utvalget vårt av adkomstløsninger på nettet, med nedlastbare produktdata og teknisk informasjon. Finn løsningen for deg.