Arkitekt- og spesifikasjonstjenester

I alt fra planlegging til utforming samt bygg og levering, kan ASSA ABLOY Entrance Systems hjelpe deg med å oppfylle kravene til prosjektet ditt.

Her kan du lese en rekke ekspertvurderinger og råd om hvordan du oppnår en smidig flyt av mennesker, gods og kjøretøy inn og ut av bygninger. Du kan også finne ekspertråd fra arkitekter, som jobber med spesifisering, og ASSA ABLOYs spesialistarkitekter relatert til temaer som bærekraft, funksjonalitet, forskrifter, prosjekter og prosesser samt estetikk.

Designguide for leddheiseporter

Vi får ofte henvendelser om hvilke krav som må tas hensyn til, hvilke standarder må portene være i samsvar med og flere andre spørsmål. Derfor har vi laget en designguide for leddheiseporter som vi håper kan være til hjelp.

Inspirasjon finnes overalt

Hvert prosjekt byr på nye unike utfordringer. Vi har vært involvert i mange prosjekter der vi har hjulpet folk som jobber med spesifisering, å finne riktig løsning.

Alle inngangspartier er viktige

Hvert prosjekt byr på nye unike utfordringer. Vi har vært involvert i mange prosjekter der vi har hjulpet folk som jobber med spesifisering, å finne riktig løsninger.

 

Sertifisering for grønne bygninger

Adkomstløsningene våre er utviklet slik at det skal være lettere for deg å oppnå samsvar med sertifiseringene for grønne bygninger, som for eksempel BREEAM og LEED. Konsulentteamet vårt kan hjelpe deg å finne løsningen som er riktig for deg.

Automatisk og miljøvennlig

Produktene til ASSA ABLOY Entrance Systems har miljødeklarasjoner (EPD) og vi har en av de største EPD-katalogene i verden.

Et produkt for alle behov

Se hele utvalget vårt av adkomstløsninger på nettet, med nedlastbare produktdata og teknisk informasjon. Finn løsningen for deg.