Vi er klare for å hjelpe

Regelmessig vedlikehold kan forlenge levetiden på adkomstløsningene og redusere risikoen for uventede problemer. Våre vedlikeholdsprogrammer hjelper deg å sikre pålitelig, trygg og bærekraftig drift i hele løsningenes levetid.

Skreddersydde vedlikeholdsprogrammer for dine behov

Pro-Active Care-planer omfatter planlagte vedlikeholdsbesøk tilpasset din bedrifts behov. Vårt serviceteam tilbyr rådgivning basert på faktorer som utstyrets tilstand, alder, driftsforhold og bruksnivå, og anbefaler en optimal plan for dine spesifikke forhold.

Pro-Active Care gir deg flere alternativer

Med Pro-Active Care-planer kan du velge responstid, skreddersydd driftsdokumentasjon og avansert brukeropplæring for anleggsadministrasjonen og andre ansvarlige for en rekke portløsninger.

Pro-Active Bronze

Med Pro-Active Bronze får du sikkerheten ved å vite at din automatiske portløsning inspiseres regelmessig og er trygg. Våre teknikere kontrollerer og sertifiserer utstyret ditt for trygg og pålitelig drift under en rekke servicebesøk som planlegges etter dine behov. Ekstra servicebehov (inkludert lønnskostnader, reise og deler) faktureres til spesialpriser.

Pro-Active Silver

 Pro-Active Silver inkluderer alle fordelene i Pro-Active Bronze-pakken, men har dessuten den fordelen at arbeid og reise er inkludert for service som utføres i normal arbeidstid.

Pro-Active Gold 

 Pro-Active Gold gir optimal beskyttelse for dine portløsninger og ditt lastebryggeutstyr, og er fremragende for å kunne planlegge de årlige kostnadene. Pakken inkluderer alle fordelene ved Pro-Active Silver pluss utskifting av deler.

Pro-Active Tailor-Flex

Pro-Active Care-planen utvikles i samarbeid med deg for å gi optimal fleksibilitet. Den skreddersydde vedlikeholdsplanen gjør at du kan kontrollere dine vedlikeholdskostnader i forhold til budsjettet, og gir deg muligheten til å legge til eller fjerne elementer etter budsjettsituasjonen, samtidig som den sikrer deg den ytelsen og sikkerheten du trenger.