Megadoor er en del av ASSA ABLOY Entrance Systems

Er du ute etter Megadoor-produkter? Da har du kommet til rett sted. Megadoor-merkevaren har vært en del av ASSA ABLOY Entrance Systems en god stund, og du kan være sikker på å finne de vertikalløftende dukportene du er ute etter, uansett om det er til hangarer, skipsverft, gruvedrift eller andre store åpninger.

Den første Megadoor vertikalløftende dukporten ble utviklet i 1973 som en isolert port til skognæringen der ekstra store porter med god isolasjon er veldig viktige. Foruten å tilby porter som oppfyller behovet til størrelse, isolasjon og rask åpning, var Megadoor i 1977 i stand til å levere store porter med ulike typer panel. Selskapet ble raskt utvidet til andre segmenter med eksepsjonelle adkomstbehov, for eksempel luftfart, skipsverft, gruvedrift og avfall og gjenvinning.

I 2012 ble Cardo, moderselskapet til både Crawford og Megadoor, kjøpt opp av ASSA ABLOY Group, og begge er nå varemerker tilhørende ASSA ABLOY Entrance Systems. For deg betyr dette at vi har samlet kompetansen og erfaringene, og kan fortsatt tilby de enestående vertikalløftende dukporter fra i tillegg til Crawfords industriporter og lastesystemer. For å komplettere dine hangarporter, tilbyr vi også et bredt spekter av  automatisk dører og hurtigporter i tillegg til service fra ledende varemerker som Besam og Albany.

Les mer og finn din produktkategori nedenfor.