Crawford er en del av ASSA ABLOY Entrance Systems

Er du ute etter Crawford-produkter? Da har du kommet til rett sted. Crawford-merkevaren har vært en del av ASSA ABLOY Entrance Systems en god stund, og du kan være sikker på å finne de industriportene du leter etter, enten det er leddheiseporter, foldeporter, vertikalløftende dukporter, hurtigporter eller lastesystemer og tilbehør.

Crawford startet produksjon av garasjeporter i 1950, og har siden da utvidet til industrisektoren. I 1966 ble den første industrielle leddheiseporten levert i Sverige, og senere begynte Crawford å spesialiserer seg på lastesystemer, foldeporter og hurtigporter.

I 2011 ble Cardo, moderselskapet til både Crawford og Megadoor, kjøpt opp av ASSA ABLOY Group, og begge er nå varemerker tilhørende ASSA ABLOY Entrance Systems. For deg gjør dette ingen forskjell. Vi har samlet kompetansen og erfaringene, og kan fortsatt tilby de enestående industriportene og lastesystemene fra Crawford i tillegg til Megadoor vertikalløftende dukporter. For å komplettere dine industriporter, tilbyr vi også et bredt spekter av automatisk dører og hurtigporter i tillegg til service fra ledende varemerker som Besam og Albany.

Les mer og finn din produktkategori nedenfor.