Besam er en del av ASSA ABLOY Entrance Systems

Er du ute etter Besam-produkter? Da har du kommet til rett sted. Besam-merkevaren har vært en del av ASSA ABLOY Entrance Systems en god stund, og du kan være sikker på å finne de automatiske dørene du leter etter, enten det er skyvedører, svingdører eller karuselldører.

Besam ble etablert i 1962 i forbindelse med utviklingen av automatiske dørsystemer for helsesektoren. I 1970 ble virksomheten utvidet med skyvedørløsninger, og i 1985 kom også en portefølje av karuselldører. Etterhvert som behovet for automatiske dørsystemer vokste i bransjer som transport og detaljhandel, utvidet Besam sin virksomhet til flere markeder rundt om i verden.

Besam ble kjøpt opp av ASSA ABLOY i 2002, og er nå en merkevare tilhørende ASSA ABLOY Entrance Systems. For deg gjør dette ingen forskjell. Vi har samlet kompetansen og erfaringene, og kan fortsatt tilby de enestående automatiske dørene fra Besam. For å komplettere dine automatiske dørsystemer, tilbyr vi også et bredt spekter av industriporter, hurtigporter og hangarporter, i tillegg til lastesystemer og tjenester  fra ledende varemerker som Crawford, Albany og Megadoor.

Les mer og finn din produktkategori nedenfor.