Albany er en del av ASSA ABLOY Entrance Systems

Er du ute etter Albany-produkter? Da har du kommet til rett sted. Albany-merkevaren har vært en del av ASSA ABLOY Entrance Systems en god stund, og du kan være sikker på å finne de hurtigportene du leter etter, enten det er for renrom, produksjon, maskinbeskyttelse eller tungindustri.

Albany var pionerer innen hurtigportindustrien ved å oppfinne verdens første hurtigport i Sverige i 1968. Selskapet vokste internasjonalt og utvidet seg til å levere porter for en rekke sektorer som har nytte av rask åpning og lukking, f.eks. produksjon, gruvedrift og renrom.

Albany ble kjøpt opp av ASSA ABLOY i 2012, og er nå en merkevare tilhørende ASSA ABLOY Entrance Systems. For deg gjør dette ingen forskjell. Vi har samlet kompetansen og erfaringene, og kan fortsatt tilby de enestående hurtigportene fra Albany. For å komplettere dine hurtigporter, tilbyr vi også en lang rekke automatiske dører, industriporter og vertikalløftende dukporter samt lastesystemer og service fra ledende merkevarer som Besam, Crawford og  Megadoor.

Les mer og finn din produktkategori nedenfor.