Søker du nye utfordringer som servicetekniker?

/global/scaled/1000x436x0x76x1000x435/AAES-NO-maintenance-and-modernization-images-Service_0140.jpg

Vi søker servicetekniker i Kristiansund.

Dine arbeidsoppgaver vil hovedsakelig bestå av service og montering, forebyggende vedlikehold samt reparasjoner, oppgraderinger og utskiftning av portsystemer, automatiske dører og lastesystemer hos våre kunder. Med kundens virksomhet og behov i fokus, veileder du kunden og kommer med forbedringsforslag. Du vil være kundens kontaktperson og serviceorganisasjonens ansikt utad.

Erfaring og kvalifikasjoner
Du er en selvstendig og serviceinnstilt tekniker som drives av å skape langsiktige kunderelasjoner og fornøyde kunder. Din bakgrunn er fortrinnsvis fra elektronikk, hydraulikk eller mekaniske fag. Vi ønsker at du:

  • motiveres av å yte god kundeservice
  • har evne til å finne årsaken til et problem
  • er ansvarsbevisst og god på oppfølging
  • er resultatorientert og effektiv

Det er en fordel om du tidligere har jobbet som servicetekniker ute hos kunde, og er vant med den selvstendigheten som rollen krever. Du må være bosatt i Kristiansund eller nær omegn, og du må som et minimum ha førerkort klasse B. Du må også beherske norsk skriftlig og muntlig, eller et annet skandinavisk språk.

For riktig kandidat kan vi tilby god opplæring, konkurransedyktige betingelser og en utfordrende hverdag med varierte oppdrag i et spennende selskap med fokus på vekst.

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med serviceleder Jan Henning Strickert på tlf.nr. +47 480 24 429.

Skriftlig søknad med CV sendes inn her 

Søknadsfrist: 21. september 2018.