Vi søker Sales Manager

/AAES/NO/about-us/career/images/openingdoors.jpg

Leter du etter nye utfordringer innen salgsledelse? Kanskje jobben som Sales Manager ASSA ABLOY Entrance Systems Norway / IDDS er den rette for deg!

ASSA ABLOY Entrance Systems er en ledende leverandør av automatiske inngangsløsninger. Med et komplett utvalg av automatiske dørløsninger, industriporter, rulleporter, dukporter og lastesystemer samt omfattende service- og vedlikeholdstjenester hjelper vi våre kunder å sikre pålitelig, trygg og energieffektiv drift døgnet rundt. 

Innovasjon og bærekraft er kjernen til mer enn 10.000 ansatte over hele verden.

Vi søker kandidater til stillingen som Sales Manager med ansvar for markedet innen industriporter og lastesystemer (IDDS) i Norge. Rollen har ansvaret for å øke omsetningen i markedet i henhold til ASSA ABLOY Entrance Systems salgsstrategi. Sales Manager er del av den norske ledergruppen, og har personalansvar for 10 medarbeidere. I tett samarbeid med to andre markedsområder har Sales Manager ansvar for kontinuerlig å utvikle et komplett tilbud til markedet. Rollen er en av hjørnesteinene i vår organisasjon på 130 ansatte.

Dine oppgaver:

Som Sales Manager vil du få ansvaret for å drive og utvikle salgsaktivitetene våre i det norske markedet. En del av rollen består av å lede andre til å nå sine mål, samt å utvikle, coache og evaluere egne medarbeidere. Hoveddelen av tiden vil du bruke på operasjonelle salgsaktiviteter i markedet, inkludert oppgaven med å avdekke og evaluere nye kommersielle muligheter. Ansvaret ditt omfatter fullt P&L ansvar i den hensikt å oppnå ambisiøse årlige salgsmål. I tillegg er du ansvarlig for salgsrapportering, forecast og andre typer dokumentasjon som etterspørres.

Vi søker:

Vi tror du er en selvstarter med en blanding av gode analytiske evner og et proaktivt, resultatorientert mindset med sterkt kundefokus. Du kan vise til dokumenterte resultater fra teknisk løsningssalg eller forretningsutvikling innen bygge- eller produksjonsindustrien, samt ledererfaring knyttet til utvikling og ledelse av egne medarbeidere. Du er vant til å samhandle profesjonelt med ledere, ansatte, kunder og beslutningstakere på alle nivå i en organisasjon. Gode kommunikasjonsevner, muntlig og skriftlig, i et skandinavisk språk er et ufravikelig krav. Siden engelsk er vårt konsernspråk, forventer vi i tillegg at du fritt kan både snakke, lese og skrive engelsk i kontakt med dine internasjonale kolleger.

Vi tilbyr:

Riktig kandidat for stillingen vil bli del av et fremgangsrikt team som jobber med verdensledende merker, produkter og applikasjoner. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, inkludert firmabilordning. Som ansatt i ASSA ABLOY Entrance Systems, får du også tilbud om en attraktiv forsikrings- og pensjonsavtale, inkludert helseforsikring. Du vil bli del av en global og innovativ organisasjon.

Stillingen er lokalisert i Oslo og rapporterer til Country Manager Norway.

Kontaktinformasjon og søknad
For ytterligere informasjon, ta kontakt med Country Manager Norway Patrik Nordberg på 906 22 454.

Søknader mottas kun via denne linken Søk her.

Søknadfristen er 30. april 2018.