Vi søker Gruppeleder Service

/AAES/NO/about-us/career/images/openingdoors.jpg

ASSA ABLOY Entrance Systems er en ledende leverandør av automatiske inngangsløsninger. Med et komplett utvalg av automatiske dørløsninger, industriporter, rulleporter, dukporter og lastesystemer samt omfattende service- og vedlikeholdstjenester hjelper vi våre kunder å sikre pålitelig, trygg og energieffektiv drift døgnet rundt. 

Innovasjon og bærekraft er kjernen til mer enn 10.000 ansatte over hele verden.

Vi ønsker å styrke vår serviceavdeling og ser nå etter en Gruppeleder for region Øst. 

Dine oppgaver:
I rollen som gruppeleder i region Øst vil du få ansvar for et team bestående av 10-15 serviceteknikere. Dine ansvarsområder vil blant annet inkludere:

  • Personalansvar
  • Planlegging, koordinering og oppfølging av teamets oppdrag
  • Ordremottak
  • Utarbeide tilbud og anbud
  • Bestille deler i tilknytning til planlagte oppdrag
  • Sikre at oppdrag utføres iht bedriftens HMS-krav
  • Avviksrapporting og oppfølging

Du vil få opplæring internt i bedriften.

Vi søker:
Vi tror at riktig kandidat for stillingen har ledererfaring, gjerne fra en servicevirksomhet. Du har en god evne til å sette og følge opp mål, du er strukturert og løsningsorientert. Det vil være avgjørende å ha gode kommunikasjonsevner for å lykkes i stillingen, og du må beherske både norsk og engelsk flytende, muntlig og skriftlig. Du må like å ta kontakt på telefon, både med medarbeidere og kunder. Riktig person for stillingen er initiativrik, selvdreven og utholdende.


Vi tilbyr:
Du vil bli del av et fremgangsrikt team som jobber med verdensledende merker, produkter og applikasjoner. Vi tilbyr konkurransedyktig betingelser, som blant annet omfatter en attraktiv forsikrings- og pensjonsavtale, inkludert helseforsikring. I ASSA ABLOY Entrance Systems får du muligheten til å bli del av en global og innovativ organisasjon. Stillingen er lokalisert ved hovedkontoret i Oslo og rapporterer til serviceleder for region Øst.

Kontaktinformasjon og søknad
For ytterligere informasjon, ta kontakt med Serviceleder Øst Jan Näsvall på +47 97 41 75 36 .

 Vi behandler innkommende søknader fortløpende. Søknad sendes her

Søknadfristen snarest.