Har du erfaring fra å lede et team av serviceteknikere?

/AAES/NO/about-us/career/images/openingdoors.jpg

Vi søker Gruppeleder i Trondheim!

ASSA ABLOY Entrance Systems vokser, og vi trenger flere dyktige medarbeidere!

Er du klar for å lede et team med serviceteknikere i et markedsledende selskap – da har vi jobben for deg!

Dine oppgaver:
I rollen som gruppeleder for region Vest vil du få ansvar for et team bestående av 10-15 serviceteknikere ansatt i hovedsaklig Rogaland og Hordaland. Dine ansvarsområder vil blant annet inkludere:

  • Personalansvar
  • Planlegging, koordinering og oppfølging av teamets oppdrag
  • Ordremottak
  • Bestille deler i tilknytning til planlagte oppdrag
  • Sikre at oppdrag utføres iht bedriftens HMS-krav
  • Avviksrapporting og oppfølging


Du vil få opplæring internt i bedriften. Noe reisevirksomhet må påregnes.

Vi søker:
Vi tror at riktig kandidat for stillingen har noe ledererfaring, gjerne fra en servicevirksomhet. Du har en god evne til å sette og følge opp mål, du er strukturert og løsningsorientert. Det vil være avgjørende å ha gode kommunikasjonsevner for å lykkes i stillingen, og du må beherske både norsk og engelsk flytende, muntlig og skriftlig. Du må like å ta kontakt på telefon, både med medarbeidere og kunder. Riktig person for stillingen er initiativrik, selvdreven og utholdende.

Vi tilbyr:
Du vil bli del av et fremgangsrikt team som jobber med verdensledende merker, produkter og applikasjoner. Vi tilbyr konkurransedyktig betingelser, som blant annet omfatter en attraktiv forsikrings- og pensjonsavtale, inkludert helseforsikring. I ASSA ABLOY Entrance Systems får du muligheten til å bli del av en global og innovativ organisasjon. 
Stillingen er lokalisert ved vårt avdelingskontor i Trondheim og rapporterer til serviceleder for region Nord/Vest.

Søknad og kontaktinformasjon:
Søknader sendes her. Vi behandler innkommende søknader fortløpende.

For yttereligere informasjon, vennligst ta kontakt med Jan Henning Strickert, serviceleder for region Nord/Vest, på tlf +47 480 24 429.


La oss sammen åpne dørene til fremtiden!

Som medarbeider i ASSA ABLOY kommer du til å være del av et dynamisk miljø og utvikle innovative løsninger som gjør livet enklere for våre kunder. Som verdensledende leverandør av lås- og dørløsninger benytter vi de nyeste tekniske løsninger for å åpne dører til events, sykehus, utdanning, hjem, hotell, flyplasser og forretningsbygg. I ASSA ABLOY blir du del av et raskt voksende selskap med mange muligheter.