Vi søker distriktssjef PDS

/AAES/NO/about-us/career/images/openingdoors.jpg

Leter du etter nye utfordringer innen teknisk salg? Da er kanskje jobben som distriktssjef PDS i ASSA ABLOY Entrance Systems Norway AS den rette for deg!

Dine oppgaver

Som distriktssjef PDS vil du få ansvar for markedet innen automatiske dørløsninger (PDS) i Norge. I tett samarbeid med kolleger i egen avdeling og to andre markedsområder vil du bidra aktivt til å skape markedets beste kundeopplevelse gjennom førsteklasses løsningsforslag som møter kundenes behov og forventninger. Hoveddelen av tiden vil du bruke på operasjonelle salgsaktiviteter i markedet, inkludert oppgaven med å avdekke og evaluere nye prosjekter og kunder. I tillegg er du ansvarlig for salgsrapportering og forecast av eget arbeid.

Vi søker

Er du riktig person for stillingen, tror vi at du har gode analytiske evner og et proaktivt, konkurransedrevet og resultatorientert mindset med sterkt kundefokus. Du kan vise til dokumenterte resultater fra teknisk løsningssalg eller forretningsutvikling innen bygge- eller produksjonsindustrien. Du er vant til å samhandle profesjonelt med ledere, kolleger, kunder og beslutningstakere på alle nivå i en organisasjon. Gode kommunikasjonsevner, muntlig og skriftlig, i et skandinavisk språk er et ufravikelig krav. Engelsk er vårt konsernspråk, og derfor forventer vi i tillegg at du fritt kan både snakke, lese og skrive engelsk i jobbsammenheng.

Vi tilbyr

Du vil bli en del av et fremgangsrikt team som jobber med verdensledende merker, produkter og applikasjoner. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, inkludert firmabilordning. Som ansatt i ASSA ABLOY Entrance Systems, får du også tilbud om en attraktiv forsikrings- og pensjonsavtale, inkludert helseforsikring. I ASSA ABLOY Entrance Systems får du muligheten til å bli del av en global og innovativ organisasjon.

Stillingen er lokalisert i Oslo og rapporterer til Salgssjef PDS Norway.

Kontaktinformasjon og søknad

For ytterligere informasjon, ta kontakt med Salgssjef PDS Norway, Kristian Winje på tlf.nr. 900 15 038.

Skriftlig søknad med CV sendes her.

Søknadsfrist: 23. september 2018.