Komplette adkomstløsninger for butikker

/AAES/NO/solutions-and-applications/retail/images/AAES-solutions-applications-retail-1000x435.jpg

Fra minimarkeder åpent døgnet rundt til supermarkeder med en intens strøm av mennesker og hvor varer skal transporteres effektivt, sikkert og lettvint, er inngangspartiene helt avgjørende.

Uansett om det er et lokalt minimarked som er åpent døgnet rundt og hvor enkel tilgang og kundeintimitet er viktig, eller om det er et supermarked med en intens strøm av varer og mennesker, kan vi hjelpe deg å finne den beste løsningen for din virksomhet.

Utfordringen

Vår løsning

Reduser kostnaden for oppvarming og nedkjøling

Kontroller luftstrømmen med tette forseglinger

Forbedre trafikken på lageret

En høykapasitets karuselldør, et lastekonsept og en hurtigport for å minske varmevekslingen og forbedre varestrømmen.

Gamle industriporter er en risikofaktor.

Moderniser eksisterende installasjoner med sikkerhetssett og servicekontrakter.

 

Utfordringer med høy omsetning, kombinert med lavest mulig varebeholdning, er vanlig hos de fleste forhandlere. Strømmen av varer og kunder i bygningen må være så rask og smidig som mulig for å oppnå det mest kostnadseffektive resultatet. Intern logistikk og håndteringen av varer er den største delen av lagerutgiftene.

Én leverandør for hele detaljhandelsanlegget.

Vi tilbyr komplette adkomstløsninger for framsiden, baksiden og inne i bygningen. Vi hjelper deg med å ta de rette avgjørelsene i forbindelse med innkjøp av industriporter og lastesystemer, og vil kan tilby førsteklasses vedlikehold, service og oppgradering som minimaliserer kostnadene og nedetidene. Kontakt oss for å snakke om våre automatiske adkomstløsninger og hvordan du kan bruke dem i din butikk.