Velkommen til ASSA ABLOY Entrance Systems

En inngang for alle dine behov

Velfungerende innganger er en forutsetning for gode forretninger. Men det kreves også velfungerende relasjoner. ASSA ABLOY Entrance Systems sin kombinasjon av varemerker, løsninger, kunnskap og service innebærer at vi er den eneste partneren som behøves når det gjelder alle typer av dør- og portautomatikk.

ASSA ABLOY Entrance Systems er verdens mest totaldekkende leverandør av automatiske inngangsløsninger. Vi tar et helhetlig grep på flyten av mennesker og varer og skaper løsninger med best mulig balanse mellom kostnader, kvalitet og livslengde.

I dag har vi samlet en sterk portefølje av globale varemerker under ett og samme tak. Albany, Besam, Crawford og Megadoor er varemerker som er markedsledere innenfor sine respektive områder, og har vært det i årtier. Hver og en har en lang historie med velprøvde løsninger og eksepsjonell service og kunnskap om inngangsløsninger for industri, mennesker og ekstraordinære løsninger.

Våre løsninger skaper et totaltilbud for framsiden, baksiden og innsiden av bygningen. Vår kombinerte tilnærming av prosjektet innebærer at vi forstår hele bredden av de utfordringer du står ovenfor, og gjør at vi kan tilby den beste løsningen for ditt behov.

ASSA ABLOY Entrance Systems er en divisjon i ASSA ABLOY, som er verdensledende innenfor port- og dørløsninger.